2013-07-11 10:28:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Legyen türelmes

Napi horoszkóp július 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Uralkodó bolygója ma a Jupiterrel kerül együttállásba. Hatására sokat és jól beszél, amivel még akár egy titkos hódolót is megnyerhet a szívének. Már, ha éppen ilyes valakire volna szüksége. Az önbizalma nőni fog, az biztos.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jobban tenné, ha elmondaná a kedvesének, ha valami bántja. Az oktalan, magába visszafojtott bánkódás hiábavaló, és nem old meg semmit. Mint ahogy az sem, ha a szomszédasszonyának panaszkodik. Azzal csak elmélyíti a bajt, nem elsimítja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma az őszinteségével többet ér el, nem lesz szükség rafinériára. A szívügyeket tekintve önnél már úgy is tele a padlás a cselszövésekkel, a titkokkal, és az el nem mondott dolgokkal. A nyíltság úgy hiányzik, mint a friss levegő.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Végre itt az ideje, hogy valami újba kezdjen. A megújuláshoz jó kezdet, ha mindjárt a lakásán, az otthonán és magamagán kezdi. Jelenthet ez teljes átrendezést, vagy csak egyszerűen leporolgatja a könyveit. A fogait sem ártana megnézetni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma minden türelmére szüksége lesz ahhoz, hogy visszafogja magát, és ellenálljon a kísértésnek, hogy megmondja a főnökének, amit gondol. Várjon egy kicsit, és csomagolja szavait tisztelettudó köntösbe, mielőtt kimondja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Talán túl szépnek érzi a mai napot ahhoz, hogy igaz legyen. Pedig nyugodtan csípje meg magát: nem álmodik. Egy régi vágya teljesülhet, avagy a helyzete jelentősen javul, vagy ideális hódolója akad. Esetleg mindez egyszerre.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Uralkodó bolygója a barátság házában jár ma, és a váratlanságot, és villámlásszerű tüzeket okozó Uránusszal kerül jó fényszögbe. Hatására egy barátból hirtelen szerető lehet. De persze semmi sem kötelező. Álljon ellen neki, ha tud!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Szép napra számíthat ma. Szívügyekben is tisztázódhatnak a kétségeik, különösen akkor, ha a mai napot utazáson, külföldön töltik. A más levegő más szempontokkal telíti a kapcsolatot. A kicsinyességnek így nincs helye.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A családi problémák nem annyira egyéniek, mint inkább a szokásos generációs különbségeknek tudhatóak be. Talán segít a gondok leküzdésében, ha ezzel tisztában van. És nem vesz mindent a lelkére, mert nem személyre szóló a bántás.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon félre kellene tennie a féltékenykedést, és ha az önbizalma helyreáll, meg fog lepődni, milyen jól érzi magát a társával. Meg fogja érteni: ha magában sem bízik, más sem tud. Fordítva is igazi: így meg mindenkit meghódíthat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Maga sem tudja, miért olyan pesszimista a hangulata. A lelki gödörből való kikapaszkodásban segítségére lehet valamilyen sport, vagy zene. Esetleg a kettő ötvözete: a tánc, aerobic, zumba, stb. A nőknek ez is könnyebben megy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A hétköznapokban is vágyná a változatosságot. Azonban erre csak akkor van esélye, ha magamagán is változtat. Egy új frizura, vagányabb, színesebb, érdekesebb ruha kezdetnek jó lépés. A többit pedig bízza a véletlenre. És mosolyogjon!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: